2012 Vrijmetselaar Openbaring

 

Original version

 

 

 

Update

Als vervolg op het artikel over de 2012 openbaringen van de vrijmetselaars, presenteren we nieuwe informatie in deze update van het hoofd artkel.

De Pleiaden die getoond worden in het Traceer Bord’ geven nog een ander aanwijzing weg die niet genoemd is in het hoofdartkel. Deze informatie linkt het ‘Traceer Bord’ met Stonehenge.

 

Stonehenge

In het artikel ‘Stonehenge Zomerzonnewende Galactische Uitlijning’ werd aangetoond hoe de Pleiaden gebruikt werden als een wegwijzer naar de zon op de Melkweg, met andere woorden een ‘Galactische Uitlijning’.

Deze informatie is gecodeerd door middel van de ‘Winterbourne Stoke barrows’, de grafheuvels ten zuid westen Stonehenge die de Pleiaden sterren cluster voorstellen. Een template werd gecreerd van de Pleiaden zoals deze aan de hemel verschijnen op de zomerzonnewende van 1998 (jaar van de Galactische Uitlijning). In de template werden de Pleiaden verbonden met de zomerzonnewende zon.


.

Zomerzonnewende 1998.
De Pleiaden wijzen de weg naar de zon.

.

Template van de Pleiaden die wijzen in de richting van de zomer zonnewende zon 1998.

Toen deze template over de Winterbourne Stoke barrows heen gelegd werd, lijnde deze tot mijn verassing uit met Stonehenge. Hierdoor kon de conclusie getrokken worden dat Stonehenge een zomerzonnewende Galactische Uitlijning codeert.

.
Stonehenge codeert een zomerzonnewende Galactische Uitlijning

Bovendien is aangetoond hoe de Pleiaden uitlijnen met Stonehenge bij zonsopkomst of de zomerzonnewende dag van 1998.

.

De Pleiaden verschijnen bij zonsopkomst over de river Avon (die de Melkweg voorstelt)
op de ochtend van de zomerzonnewende 1998.

 

Traceer Bord

Verassend genoeg lijkt het ‘Traceer Bord’ hetzelfde concept over te brengen, het concept dat de Pleiaden als wegwijzer gebruikt kunnen worden om de weg naar de plaats van de zon op de Melkweg te wijzen, m.a.w. een Galactische Uitlijning.

Vergelijk nu beide plaatjes:

. .

Dit nieuwe bewijsstuk naar mijn mening is het uiteindelijke bewijs dat de makers van het ‘Traceer Bord’ inderdaad de intentie hadden om een Galactische Uitlijning uit te beelden met dit mysterieuze plaatje.

We kunnen zelfs de vraag stellen of the Schotse Rite der Vrijmetselaars op de hoogte zijn van het feit dat Stonehenge precies codeert wat er in het ‘Traceer Bord’ wordt afgebeeld. Het feit is namelijk dat men net zo goed een dozijn andere sterren of sterrenclusters had kunnen gebruiken ter vervanging van de Pleiaden indien men een ster of sterrencluster op het oog had die dicht bij de zomerzonnewende zon staat, zoals Orion bijvoorbeeld, maar men koos voor de Pleiaden.

 

Reclame door Souls of Distortion

 

Souls of Distortion © 2006

Home: www.soulsofdistortion.nl