Chembuster
Moniqiue Calis

 

Origineel

 

 

.

Cloudbuster (Wilhelm Reich)

Een chembuster is feitelijk een cloudbuster, een vinding van Wilhelm Reich. Reich is de ontdekker van Orgone energie of levensenergie die overal aanwezig zou zijn in het universum. Zijn cloudbuster zou deze Orgone energie aantrekken en is daarom een Orgone accumulator. Tegenwoordig zijn cloudbusters populair vanwegen hun vermeende vermogen tot het verjagen en neutraliseren van zogenaamde chemtrails. Daarom worden zo ook wel chembusters genoemd. In dit artikel beschrijft Monique Calis haar ervaring met een zelfgebouwde chembuster. Opmerkelijk zijn haar resultaten die laten zien dat de chemtrails boven haar woning inderdaad onderbrekingen vertonen waar de chembuster zijn werk heeft gedaan.


Bouw van de chembuster

. Zaterdag 31 maart ben ik begonnen aan de technische afwerking van de chembuster, die in mijn fantasie al klaar was en al werkte. Bij een tweede hands winkel kocht ik een metalen prullenbak om de buster in te gieten.
Via marktplaats had ik een partij koperen buizen variërend in dikte van 22 mm tot 38 mm en vele lengtes. Ik kon de buizen van 28 mm en 35 mm gebruiken, daar had ik de goede lengtes van. Van koperdraad uit gevonden kabels maakte ik een dubbele spiraal, die voor aarding zou zorgen en op de bodem kwam te liggen. 
.

                                                                            

 .    .

Aluminium- en ijzerschaafsel in polyester hars gemengd, vormen de basis van orgonite.

. Daarbij wat snippers roze-kwarts voor universele liefde
(Ik lijk wel een toverheks….)

.                   .

Goed mengen en uit laten harden, onder het wakend oog van Janua, mijn kristallen schedel en de Ankh.

. Via Willemien had ik 6 mooie bergkristallen dubbeleinders, en één dikke punt voor in het midden. Geopend en geactiveerd.

          

.                 .

De mal om de buizen goed te plaatsen heb ik uit hout gezaagd. Deze vorm bestaat uit 2 x een piramide vorm die samen een davidsster vormen. De mal voor in de orgonite heb ik in een bloemvorm gezaagd, zodat er voldoende orgonite doorheen gemengd wordt.

. 6 korte buizen van 40 cm. lengte en 28 mm in doorsnee en 1 van 40 cm. en 35 mm in doorsnee vormen de basis van de chembuster. Hierin gingen de kristallen, die omwikkeld werden met koperdraad dat met plakband vastgezet werd. De dikke kristalpunt in de middelste buis met de punt naar boven, de anderen zijn dubbeleinders en stralen zowel naar boven als naar beneden (as above, as below….. )

Om de middelste buis kwam weer een grote koperen spiraal om de kracht te versterken.

.              . 

De buizen sloot ik waterdicht af met rubberen dopjes, zodat er geen orgonite in de buizen zou lekken.
Een tweede mal gezaagd uit een plankje om de buizen op hun plaats te houden boven de emmer en weer een laag orgonite erop. Nu met 5 stukjes toermalijn voor het omvormen van negatieve energie en een stukje bladgoud voor universele overvloed.    

    .                        .
                     
Toen weer een nachtje uitharden terwijl de kracht al héél voelbaar was.    

. De basis was dus klaar en de afwerking bestond uit het plaatsen van de lange buizen, met een z.g. “sok” waardoor de buizen afneembaar zijn voor evt. vervoer.

Om de buizen op de hoogte ook op hun plaats te houden maakte ik een derde mal, nu een cirkel en heb deze met goudverf gespoten. Op donderdag 5 april was ie af!!!             

 

Metingen

Cor, mijn vriend, heeft vanaf dag één metingen verricht met de biotensor. We vroegen om het bereik in hoogte, diepte en doorsnede, later ook doorsneden op verschillende hoogtes, omdat het bereik verbazend snel opliep.  

5 april

hoogte;       75 m.
diepte;          85 m.
doorsnede;   170 m.

8 april

hoogte;       500 m.
diepte;        145 m.
doorsnede;   300 m

10 april

hoogte;     2700 m.
diepte;         500 m.
doorsnede;       1 km.  (aan de grond)  
doorsnede;     1,1 km  (in de lucht)

12 april

hoogte;       5      km.
diepte;       530    m. 
doorsnede;   1060  m. (aan de grond)   
doorsnede;   1900  m. (in de lucht)

14 april

hoogte;    15 km.      
diepte;       5 km. 
doorsnede;   5 km.  (aan de grond)
doorsnede;   5 km.  (in de lucht)

16 april

hoogte;    20 km.   
diepte;       5 km.  
doorsnede;   5 km.  (aan de grond)
doorsnede;  10 km.  (in de lucht)

Waarnemingen

Vanaf de eerste dag zagen we de lucht veranderen. De foto’s laten de lucht zien op 07-04-07.
Dit is de groenestraat met prachtige wolken partijen boven het park waar ik woon.

. .

Ook op 07-04-07;
Er zijn chemtrails in de lucht, die snel vervagen, maar nog wel te fotograferen zijn.

. .

  
Hier zien we een duidelijke onderbreking van de chemtrail, de eerste laat gewoon een opening zien en de tweede toont een verkleuring van het middenstuk. Het lijkt daar donkerder.

. .

 09-04-07; Gewoon mooi!

. .

        

Andere waarnemingen

Wat ikzelf ervaar de afgelopen weken is dat de lucht heel zuiver, sereen en kleurrijk is in mijn tuin. Cor benoemde de energie als; “spannende rust” wat ik niet begreep, maar nu wel! Er is ineens energie om alles mooi en aangenaam te maken, die dingen gaan zomaar vanzelf in een stroom van synchroniciteit. De juiste mensen op de juiste tijd die een handje helpen, een tip geven, gras dat snel en goed groeit, een aangelegd moestuintje wat er goed bijstaat. We kunnen zelfs al spinazie oogsten!

Andere dingen die ik zelf ervaar zijn tevens een gevoel van “in de stroom zijn”.
Op het werk gaat alles makkelijker en kan ik vaker dingen doen die leuk vind. Collega’s reageren vriendelijker, hebben meer belangstelling voor mij en er heerst een gezellige, haast vrolijke sfeer!
Het dagelijks leven gaat gemakkelijker, er is parkeerplaats waar ik het nodig heb, rijen voor de kassa verdwijnen als ik er ga staan.

Er zijn echter ook dagen dat ik heel moe ben en er niks uit mijn handen komt. Ik droom heftig en wordt soms badend in het zweet wakker.  Ik kan af en toe overdag ook een dutje doen en ben daarna weer verkwikt. Dat zijn niet meer dutjes van uren, zoals ik soms echt nodig had.
Janua, mijn kristallen schedel, is erg veranderd nu we zo intensief hebben samengewerkt, veel meer regenbogen en veel helderder.

Ook de Ankh lijkt meer power te hebben gekregen.
Dat is zo’n beetje mijn verhaal over de chembuster.

 

Website van Monique

Niet overtuigd van het bestaan van chemtrails?Aanbevolen boeken:

Nulpunts Revolutie
Benjamin Adamah

Nulpunt-revolutie<br>Adamah, B.
Nulpunt-revolutie
Adamah, B.

Nikola Tesla wist in 1898 al dat tachyonenergie alle fossiele brandstoffen kon vervangen vanuit één onuitputtelijke krachtbron, 100% milieuvriendelijk en overal ter wereld vrijwel kosteloos aan te boren. Derde Wereld, het correlaat olieoorlogen en terrorismedreiging en het broeikaseffect blijken volstrekt overbodig. Tachyonen bieden voorts revolutionaire mogelijkheden voor de geneeskunde en de ontstoring van elektrosmog, de hoofdoorzaak van stress en een pandemie aan modeziektes. Tot slot behandelt Nulpunt Revolutie tachyonen als "intelligente energievorm". De interactie ervan met ons bewustzijn, maakt een upgrade mogelijk vergelijkbaar met onze overgang van prehistorie naar beschaving.

The Orgone Accumulator Handbook:
Construction Plans Experimental Use and Protection Against Toxic Energy

James deMeo

Een beknopt handboek over de originele ontdekking van Orgone energie door Wilhelm Reich, evenals de constructie methoden voor het veilige gebruik van orgone energie apparaten, waaronder de auteurs eigen uitgebreide ervaring op dit gebied. Met een voorwoord van Eva Reich, dochter van Wilhelm Reich, en een appendix van twee Duitse wetenschappers, met hun eigen wetenschappelijke thesis, een dubbel blind gecontroleerd experiment die de fysiologische effecten van de orgone accumulator onderschrijft.

Reclame door Souls of Distortion

 

Souls of Distortion © 2006

Home: www.soulsofdistortion.nl